Cat de mult esti in stare sa traiesti ?

Cat de mult esti in stare sa traiesti ?

Cat de mult esti in stare sa traiesti ?

Stiai ca anxietatea este marea epidemie a modernitatii, sau ca grija este cea mai subtila si mai distructiva maladie a umanitatii?

Asadar, trăite cu intensitate şi timp îndelungat, neliniştea, furia, supărarea sau tristeţea pot fi un motiv serios de boală. Tristeţea îşi găseşte „cuibul” în plămâni, în timp ce îngrijorarea afectează stomacul. Furia „loveste” ficatul, iar o bucurie excesiv de intensă afectează şi slăbeşte inima.

Ar fi multe de punctat pe acest subiect, insa scopul acestui articol este sa te ajute sa elimini acesti factori care iti pun sanatatea in pericol.

       ,,A-ti face griji constant e ca si cum ti-ai pune degetele in jurul gatului si ai strange tare, intrerupand fluxul fortei vitale. Acesta ar fi un exemplu sugestiv al raului pe care ti-l faci singur atunci cand iti faci griji tot timpul.

Se spune ca personalul unui spital american a efectuat un studiu asupra a o suta saptezeci si sase de directori executivi cu o medie de varsta de patruzeci si patru de ani si a descoperit ca jumatate dintre ei sufereau de hipertensiune, boli cardiace sau ulcere. S-a observat ca in cazul fiecarui bolnav de astfel de afectiuni grija era un factor predominant.

Din cate se pare, persoana care isi face griji nu traieste la fel de mult ca aceea care invata sa-si stapaneasca grijile.

Totodata, se spune, ca daca vrei sa traiesti mult trebuie sa pui in practica urmatoarele reguli:

– Ramai calm

– Mergi la biserica

– Elimina grijile

Iar daca iti umpli mintea zi de zi cu credinta, in cele din urma nu va mai ramane loc pentru teama. ”

Asadar, daca vrei sa traiesti mai mult, documenteaza-te mai mult, si pune in practica! Forta Gandirii Pozitive ( Norman Vincent Peale)

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Phone: 0756 104733
Cod Unic de Inregistrare: 34882032 - NR Registrul Comertului: J40/9956/2015
MIND INVEST S.R.L.