Postările pe facebook care iți pot aduce imediat concedierea

Postările pe facebook care iți pot aduce imediat concedierea

” Un studiu Proofpoint din 2009 a scos la iveală faptul că 8% din companiile cu peste o mie de anagajați din SUA au făcut concedieri pe baza comentariilor angajaților pe Facebook sau Linkedin.

[…]

iată câteva exemple de postări care au adus concedierea, prezentate recent în ediția online a Huffington Post:

  1. – o chelneriță care lucra într-o pizzerie s-a plâns în legătură cu doi clienți și i-a criticat pentru că a primit un bacșiș mic după ce a stat trei ore pe lângă masa lor, dintre care una peste program: „Mulțumim că ați luat masa la Brixx”, a spus ea sarcastic, după care a început să își bată joc de clienți, numindu-i zgârciți.
  2. – Un angajat temporar al stadionului Philadelphia Eagles a condamnat echipa într-o postare că i-a permis vedetei Brian Dawkins să semneze cu echipa Devend Brocons. „Dan este (înjurătură) devastat de faptul că Dawkins a semnat cu Denver… Ai naibii Eagles sunt chiar retardați!”
  3. – Șapte angajați ai lanțului canadian de magazine Farm Boy  au creat grupul „I got Farm Boy’d” în cadrul căruia făceau glume pe seama clienților și utilizau „atacuri verbale împotriva clienților și personalului.”

[…]

Fără îndoială, comentariile sarcastice sunt interesante. Cu atâtea oportunități de a ne face auziți, multe persoane tind să facă uz în mod răutăcios de dreptul lor la replică, atunci când cineva greșește, retrăgându-se la adăpostul dreptului de a păstra tăcerea atunci când ele sunt cele care greșesc. „

fragment din cartea Secretele Succesului in Era Digitala – Dale Carnegie & Brent Cole

.

Citește mai mult în cartea Secretele Succesului in Era Digitala – Dale Carnegie & Brent Cole

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie mai departe prietenilor tai.

1 Comment

  • sf v vghy Posted august 23, 2017 1:08 pm

    Pe mine comentariile m-au tinut in viata. Fara ele exista doar salvarea sau moartea. De fapt, invers – moartea a fost intai. Deci nu va amagiti – va omor sau ma omorati (in caz ca va doriti asta). Sau scap. In prezent imi pot alege doar felul de moarte, si exact asta fac.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Phone: 0756 104733
Cod Unic de Inregistrare: 34882032 - NR Registrul Comertului: J40/9956/2015
MIND INVEST S.R.L.