Termeni si conditii

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice – MIND INVEST SRL, operatorul portalului DESCHIS.NET are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopul de a livra, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de: emitere a facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea produselor comandate, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe DESCHIS.NET, informarea privind evolutia si starea Comenzilor.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către DESCHIS.NET şi sunt comunicate integral sau partial numai firmelor de curierat sau posta in vederea expedierii produselor comandate.

Veti primi comunicari comerciale din partea DESCHIS.NET doar in masura in care v-ati dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare ori prin solicitarea de newsletter.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul MIND INVEST SRL.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

 

DESCHIS.NET este un produs MIND INVEST SRL.

Phone: 0756 104733
Cod Unic de Inregistrare: 34882032 - NR Registrul Comertului: J40/9956/2015
MIND INVEST S.R.L.