Ca să te dezvolți, trebuie să te cunoști pe tine !

Ca să te dezvolți, trebuie să te cunoști pe tine !

,,Nimeni nu poate face lucruri marețe dacă nu este pe deplin sincer atunci când vine vorba despre el însuși.” (J.M)

Atunci cand iți faci planuri dar niciodată nu ajungi să le concretizezi, înseamnă că undeva exista o problemă în felul tău de gândire și organizare.

Dacă faci parte din acea categorie de oameni care știu ce le-ar placea să facă, dar nu fac acel lucru, îți recomand ca mai întâi să-ți recunoști acest defect, după care să-ți aduni suficientă voință pentru a-ți transforma defectul într-o calitate.

Iată ce spune John Maxwell despre aceste persoane:

,,Aceste persoane sunt de obicei frustrate. În fiecare zi resimt diferența dintre locul în care se află și cel în care și-ar dori să fie.

Uneori nu fac ceea ce ar vrea, fiindcă se tem că și-ar putea neglija celelalte responsabilități, de exemplu să asigure traiul propriilor familii.

Uneori nu sunt dispuși să plătească prețul necesar pentru a învăța, a se dezvolta și a ajunge mai aproape de locul în care și-ar dori să se afle.

Alteori, teama îi împiedică să schimbe direcția, astfel încât să se ocupe de propriile pasiuni. Indiferent de motiv, și ei iși ratează adevăratul potențial.”

Pentru mai multe sfaturi despre cum poți ajunge să te cunoști mai bine, iți recomand să citești cartea: CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTARII PERSONALE de John Maxwell.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie mai departe prietenilor tai.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Phone: 0756 104733
Cod Unic de Inregistrare: 34882032 - NR Registrul Comertului: J40/9956/2015
MIND INVEST S.R.L.