Partenerul meu ar trebui sa-mi slujeasca ?

Partenerul meu ar trebui sa-mi slujeasca ?

Partenerul meu ar trebui sa-mi slujeasca ?

Se spune ca este mai ferice sa dai decat sa primesti, si ca satisfactia unui om este mult mai mare atunci cand ofera ceva. Si totusi de cele mai multe ori oamenii au asteptari unii de la altii, iar cel mai potrivit exemplu pentru acest context, este FEMEIA.

De ani buni incoace femeia s-a modernizat, luptand din rasputeri pentru independenta. Dar chiar si asa, ea simte ca merita mai mult. Pe zi ce trece femeia este din ce in ce mai convinsa ca totul i se cuvine, si ca partenerul sau de viata ar trebui sa fie un fel de ,,Superman” pentru a-i indeplini toate dorintele.

Si daca tot e ,,Ziua Indragostitilor”, cu siguranta se enumera si foarte multe asteptari in mintile femeilor.  (Draga femeie: Daca partenerul tau de viata nu ti-a adus flori intr-o zi obisnuita, cu siguranta pe data de 14 februarie nu va merge cu drag la florarie. Nimeni nu se indragosteste doar pentru o zi). Dar haideti sa vedem ce ne spune NANCY LEIGH DeMOSS, despre cum ar trebui sa arate un camin alcatuit dintr-un barbat si o femeie, desigur.

,,Dumnezeu nu l-a creat pe barbat sa fie un ,,ajutor ” pentru femeie. El a creat femeia ca sa fie un ,,ajutor” pentru barbat. Bineinteles, asta nu inseamna ca barbatii nu trebuie sa-si slujeasca sotia si copiii. Daca barbatii isi iubesc sotiile asa cum a iubit Christos Biserica, ei trebuie sa fie dispusi sa-si dea viata, si sa devina slujtori, asa cum a facut Christos pentru Mireasa Lui.

Dar daca noi, ca femei, ne concentram asupra a ceea ce ,,meritam”, asupra ,,drepturilor” noastre si asupra lucrurilor pe care barbatii ,,trebuie” sa le faca pentru noi, vom deveni vulnerabile si vom suferi cand asteptarile noastre nu sunt implinite. Binecuvantarea si bucuria sunt urmarea incercarii de a da mai degraba decat de a primi si de a cauta ocazii in care sa binecuvantam, sa slujim, si sa implinim nevoile familiilor noastre.

In mare masura, gandirea noastra de femei, a fost modelata de miscarea feminista din zilele moderne, care a facut un efort sustinut pentru a diminua valoarea pe care o au femeile care slujesc in mod practic in caminul lor. ”

   ( Minciuni pe care le cred femeileNancy Leigh DeMoss)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 0756 104733
Cod Unic de Inregistrare: 34882032 - NR Registrul Comertului: J40/9956/2015
MIND INVEST S.R.L.